יום חמישי, נובמבר 23, 2017

Font >>

6 ביצים
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1/2 יין אדום מתוק
1/2 כוס מים
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות סובין
4 כפות קקאו
1 כף נס קפה
1 1/2 כוס קמח
0 9 8 7 6 5 4 3 2 1
ציפוי:

1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס יין אדום מתוק
1/4 כוס מים
3 כפות שמן
2 כפות קקאו
כפית נס קפה
100 גרם שוקולד לבישול
אופן ההכנה:
לקחת בקערה 6 חלמונים + אבקת אפיה להקציף במזלג ולהניח.
בסיר קטן להמיס את כל הנוזלים + אבקת קקאו ונס קפה.
לאחר מכן לקחת את כל הבלילה ולהוסיף אותה לקערת החלבונים ולערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את הקמח.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה.
להוסיף את הקצף לבלילה של השוקולד בצורת עטיפה.
להעביר לתבנית 26 ולאפות בחום של 180-150.
לבדוק עם קיסם ברגע שיוצא יבש להוציא מהתנור.
אופן הכנת הציפוי:להמיס בסיר את כל החומרים לרוטב חלק ולצפות את העוגה בעודו חם.
גיוונים:
מוצלח מאוד להגשה עם כדור גלידה.
בתאבון!!!

אין תגובות: